Saturday, May 1, 2010

What I did when there's no internet connection at home

BABY BUA - A small version of Thailand most famous cross shoulder sling bag. Suitable for children and probably for you too!

BABY JAJA - The slimmer version of triangular coin pouch

These are some of the products in little-iro-iro, new stuff is the Baby Bua and Baby Jaja. Others are the same products with different fabrics.
Have a look ya at little-iro-iro!!

4 comments:

a.n.i.Q.u.e said...

cantiknya ... fabric tu pun lawa ... mana dapat ehh..???

:-)

little-iro-iro's owner said...

Hi a.n.i.Q.u.e,

Fabrik ni ada yang saya beli di Dungun ada juga yang saya beli di Ipoh dulu, fabrik2 ni untuk pakaian sebab tu harga produk saya mahal sikit. Kerana kualiti fabrik. Jemput singgah ke laman blog kedai saya little-iro-iro ye... :)

a.n.i.Q.u.e said...

tak pa mahal .. sbb memang patut mahal pun .. handmade ... saya pun kurang setuju kalau buat penat2 lawa kain elok .. tapi jual murah .. tak best kan

:-)

little-iro-iro's owner said...

Jual mahal takpe, yang penting kualiti jahitan mesti bagus, kalau jual mahal, kualiti kurang pun tak best juga, kan? :)

Saya rasa, menggunakan fabrik cotton yang untuk buat baju, banyak variasi dan corak, jadi, nak sama fabrik dengan handmade blog lain pun sangat minimum...