Monday, May 21, 2012

Yesterday

We wnet for a walk around the neighborhood. Our kids demand it as we hadn't done this for quite some time after my husband was diagnose with heart condition.

I am seriously don't have much time online but, I hope you'll enjoy the pictures with its descriptions :)

Take care all!

Kids are waiting outside.
Macam nak keluar kandang pula depa ni! :P

Naydee's favourite spot.
 Punyalah lama nak tunggu dia turun dari gelongsor ni.
Rupanya, dia paling suka duk atas tu bukan nak main gelongsor pun hehe...

Ni aktiviti depa, ha tengah baling kapal terbang kertas

Pokok besar yang cantik!!
Daddy and Naydee resting

Spot yang kami paling suka lepak. Orang tiada di sini.
Truly suka kalau dapat tinggal berdekatan dengan kawasan alam semulajadi, jauh dari kota!

Kalaulah di bawah pokok ni tiada semak.
Tambah pula ada tempat duduk, pasti cantik tempat ini!

Aktiviti anak-anak yang demand nak keluar rumah :D
Ada nampak itu kapal terbang??

Masa untuk balik, Naydee!

Time to go home

Skill fotografi mommy yang...tiada! hahaha...

....memang tiada skil mengambil gambar :)

2 comments:

NYKOLETT said...

Nice photos...you are not bad at photo taking..memang cantik pemandangan macam dikampung pulak...kekadang teringin ade kampung...selamat beristirehat dengan keluarga..hope hubby is getting much better every day liza..

NoEn said...

seronok diorg dapat keluar rumah..