Tuesday, May 29, 2012

Bag making lesson- Part 2

BAG MAKING LESSON PART II
-MESSENGER BAG-

KOTA BHARU, KELANTAN
25th MAY, 2012






















INTERESTED TO JOIN OUR BAG MAKING LESSON?
EMAIL US YOUR DETAILS WITH MINIMUM 10 PERSON

Monday, May 21, 2012

Yesterday

We wnet for a walk around the neighborhood. Our kids demand it as we hadn't done this for quite some time after my husband was diagnose with heart condition.

I am seriously don't have much time online but, I hope you'll enjoy the pictures with its descriptions :)

Take care all!

Kids are waiting outside.
Macam nak keluar kandang pula depa ni! :P

Naydee's favourite spot.
 Punyalah lama nak tunggu dia turun dari gelongsor ni.
Rupanya, dia paling suka duk atas tu bukan nak main gelongsor pun hehe...

Ni aktiviti depa, ha tengah baling kapal terbang kertas

Pokok besar yang cantik!!
Daddy and Naydee resting

Spot yang kami paling suka lepak. Orang tiada di sini.
Truly suka kalau dapat tinggal berdekatan dengan kawasan alam semulajadi, jauh dari kota!

Kalaulah di bawah pokok ni tiada semak.
Tambah pula ada tempat duduk, pasti cantik tempat ini!

Aktiviti anak-anak yang demand nak keluar rumah :D
Ada nampak itu kapal terbang??

Masa untuk balik, Naydee!

Time to go home

Skill fotografi mommy yang...tiada! hahaha...

....memang tiada skil mengambil gambar :)

My kids demand....

....a walk in the evening. Yesterday.

Assalammualaikum...

I know it had been awhile since my last post. I have so many things to tell but with so little time to online. But, yesterday, my son demanded for walk around the neighborhood. Things that we had not do for quite some time now, since my husband first heart attack.

Kids ready for their walk.
Macam tengah tunggu nak kelaur kandang aje hehehe....
*Please note that teh gate are 24 hours lock to prevent from any accident or kids sneak out :D

Naydee's favourite place.
Lenguh benar nak tu