Wednesday, November 21, 2012

New! ARYNA Business card Holder for Naydee

Assalammualaikum,

Today I am supposed to continue sewing for pending orders, but somehow, I was annoy by my business cards lying around on my cutting table, and so, hey, I need a holder to keep my cards, I don't want to put it in my wallet, that will make it bulky. I browsing thru every image and tutorial and found only similar design and with button or snap closure. I am a simple person, and I need a simple design but very interesting enough for everyone to have an impression of must have one! (impian yang melebih-lebih seorang tukang jahit haha)

And so I came up to this design, it is indeed very simple but, to snip every corner and to stitch also to maintain the smoothness and crisp of the curves are most challenging one! I completed this within an hour, (the purple color fabric, had to make two, the first one is a bit smaller).



The first one is a bit smaller :)


This will be available in my shop in December for ready stock items.

Sunday, November 11, 2012

Mommy boleh buat macam ni dak?

Assalammualaikum...

Baru-baru ni ketika di KL menemani suami yang menjalani pembedahan mata, ketika saya dan anak-anak terperuk di hotel, Hadif datang kepada saya yang ketika itu sedang bersantai di atas katil.

"Mommy, mommy boleh buat macam ni tak?". Dan saya ikut dia buat. Bagi saya mudah aje apa yang dia suruh buat tu.










Dan dia buat satu benda lain pula, saya buat, masih mudah. Saya terfikir ketika itu, untuk usia seorang kanak-kanak 4 tahun, perkara yang paling mudah bagi kita, adalah sesuatu yang sangat teruja buat mereka. Seronok kan?

Kita pun patut mencontohi anak-anak cara depa menjalani kehidupan kadang-kadang tu, I believe there are always something that they can teach us in life? Right?

My kids always make me think about life...how to be happy and even how to smile! :)