Tuesday, January 22, 2013

Travel Organizer ni pasti sangat istimewa...hmm...

Assalammualaikum / Hi,

Ahh...leganya rasa bila dapat siapkan travel organizer ni. 
Macam-macam masalah timbul, tetas menetas benang menjadi-jadi apabila saya tersalah lukis saiz dan poket dan tiga kali terpaksa redo poket berzip.
Selain itu, saya terlupa nak letak slot untuk brochure ketika saya dalam peringkat akhir menjahit binding, 
adoilah...sangat menguji tahap kesabaran saya dan keimanan saya :D

Tapi, apapun, selesai sudah, saya lega, mengambil hampir 2 hari untuk menyiapkan satu travel organizer ni :)
Banyak kelebihan ketika menyiapkan travel organizer ni :)

Terima kasih kak Zura, tanpa order kak, saya tak mungkin melalui kepayahan dan pengajaran yang saya kira sangat berharga buat perjalanan kerjaya saya :)

Kesilapan pertama, saiz poket tak kena!

Kesilapan kedua, dah siapdah jahit square tu, tetiba, masa nak trim bahagian belakang, terpotong pula kain depan tu! Adusss....


Tapi bila dah siap, cantik kan? (n_n)





Add caption

4 comments:

Azura said...

Nangis gembira tengok hasil kerjatangan Liza...... Cantik sesangat....terima kaaih Liza.......

Nomaliza Azman said...

Terima kasih kak Zura! :)

Suzie said...

lawanya

Nomaliza Azman said...

Terima kasih, Suzie :)